Om mig

Jag har alltid haft en otrolig nyfikenhet på människor. Vad som får vissa att lyckas medan andra, med bättre text jagförutsättningar, misslyckas. Begreppen lycka och framgång har alltid fascinerat mig eftersom de verkar finnas lika många definitioner för dem som det finns människor. Det ledde mig in i rollen som ledare och chef när jag var 19 år och sedan dess har jag arbetat för stora företag i olika chefsroller. Under åren har jag tillsammans med fantastiska medarbetare vunnit flertalet priser och vänt flera surdegar till fantastiska pengamaskiner för företagen jag jobbat för.

För sex år sedan kom jag i kontakt med begreppet rikedom första gången. Det slog mig att även om många av mina kollegor tjänade bra med pengar så hade de inte direkt någon fritid. De var alltid tillgängliga och hämtade på förskolan med telefonen inkilad mellan axeln och kinden. Å andra sidan hade jag vänner som valt den andra vägen: genom att arbeta deltid för barnens skull oroade de sig ständigt för pengar. Dessutom hade de ofta arbeten inte gav dem någon mening.

Jag tänkte att det måste finnas något sätt att både äta kakan och ha den kvar. Först började jag med att fråga ut mig själv.

VAngelicaad skulle göra mitt liv rikare om jag inte behövde tänka på pengar mer?

Vad innebär det (för mig) att vara rik? Både i andlig och bokstavlig mening.

Vad tycker jag är roligt, på riktigt?

Vilka föreställningar bär jag med mig från barndomen som hindrar mig från att förändras?

Vad har jag avvara i mitt liv som inte ger mig något?

Samtidigt som jag själv började min resa  utbildade jag mig till coach och började även blogga om ekonomi för nätbanken Nordnet (du kan läsa mina inlägg på www.nordnetbloggen.se). Efter en tid upptäckte jag att det fanns gott om duktiga ekonomibloggare men att de ofta saknade den emotionella biten. Å andra sidan skrev coacherna nästan bara om mjuka värden och missade ofta det som gör att många människor aldrig vågar kasta sig ut mot sina drömmar, nämligen pengar.mig

Oavsett om du bara läser bloggen, lyssnar på mina Youtube-videos, möter mig via en personlig coachsession eller via en av mina föreläsningar så hoppas jag att du vågar ta steget att göra en förändring för att leva livet rikare och jag jag lyckas inspirera och hjälpa dig på den resan. Vi ses!